Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Bega Timisoara, cu doctor Budau Gheorghe

Am nascut in toamna prin cezariana (hotarata la cald de catre medic datorita unor complicatii) un baietel superb, la Maternitatea Bega Timisoara. Despre doctor Budau am doar cuvinte de lauda, m-a supravegheat de-a lungul intregii sarcini, a fost foarte atent la detalii, a tratat cu seriozitate orice temere sau problema de-a mea, m-a incurajat sa optez pentru nastere naturala. E un profesionist care inspira incredere si protectie si care isi face meseria cu dedicatie.

Am avut noroc si am avut o doctora neonatolog interesata, care mi-a dat sfaturi, m-a incurajat, dar am vazut si alte doctorite care au vizitat o data in 5 zile mamica si care s-au purtat urat, arogant…probabil asteptau bani.

Asistentele de pe sectia de obstretica sunt chiar deosebite, tot respectul pentru ele. Desi nu isi vad capul de treaba ( e o asistenta pe tura la aprox 60 de mamici) se intereseaza de fiecare si fac chiar tot posibilul sa le ajute, fara sa astepte nimic si fara preferinte.

Asistentele de la copii sunt un pic cam dure cu mamicile dar foarte atente cu copiii, le-am vazut in timp ce le faceau baita si nu stiau ca sunt observate si chiar ii dragaleau pe cei mici.

Spitalul incurajeaza alaptarea si contactul timpuriu mama-copil. Aduc copiii la mama cat de repede se poate si nu ii separa decat pentru baita si control. Saloanele sunt majoritatea de 3 paturi cu baie proprie. Daca ar fi sa mai nasc odata as alege la fel.

(Luci, Timisoara)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Gheorghe Budau | Maternitatea Bega | Timisoara

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Buftea, cu doctor Diko Adnan

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook