Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Brasov, cu doctor Iacovache Tudor

Buna seara! Eu sunt MAMA, din 13 Martie 2014, mama baietelului Eduard! Dumnezeu a facut ca nasterea naturala sa nu se intample si „sa scap” printr-o cezariana. Am fost anuntata ca voi fi dusa in sala de nasteri..pentru ca sunt contractii si dilatatie 2 ..in acel moment m-am panicat, am plans si spaima a blocat totul..

De ce spun asta? Pentru ca nu s-a mai produs dilatatie..contractii existau insa..Astfel incat dupa 4 ore de la intrarea in sala de nasteri s-a luat decizia sa se rupa membranele (sa se rupa apa)…din acel moment au inceput contractiile mai puternice si la intervale mai scurte de timp..ei ..mi-am zis :”asta trebuie sa fie..sigur nu mai scap..”dar s -a intamplat altceva, neasteptat…dupa 3 ore de la ruperea apei, contractiile s-au oprit de tot iar medicul a decis cezariana.

Am fost si sunt mandra de medicul care mi-a monitorizat sarcina Dr IACOVACHE TUDOR din Brasov. Un medic de cuvant, precis, care mi-a dat increderea ca lucrurile vor fi sub control, totul va fi bine in prezenta sa. A fost sunat si anuntat de catre personalul medical ca sunt la maternitate si care este situatia.

A venit, iar la ora 22 a realizat cezariana. L-am recomandat tuturor viitoarelor mamici. Sa mearga pe mana dansului pentru ca nu are cum sa fie decat bine! Deasemenea am fost multumita de cadrele medicale ale maternitatii. Va spun cu toata sinceritatea ca au fost dragute si atente cu mine. Nu am avut nici un repros.

In sala de operatii ..cand mi-am vazut copilul, am inceput sa plang..moment in care asistenta care a asistat la operatie m-a luat de mana si a lacrimat si ea..Pe reanimare doamnele infirmiere imi dadeau apa din cana, cu paiul..pt ca nu aveam voie sa ma ridic, sa misc capul…si CREDETI-MA, nu le-am dat nici un ban..desi ar fi meritat..

Deasemenea doamnele de la sala de nou-nascuti unde mergeam sa alaptez, foarte foarte amabile, ele iti pun copilul pentru prima oara la piept si iti dau sfaturi. Nu mi-am luat rezerva si ma bucur ca nu am facut-o! Pentru ce? Pentru un televizor? Dar cui ii trebuie tv ..cand esti epuizata si ai dureri dupa operatie?!

Pentru ca sunt peretii colorati si nu albi in rezerva??? Cu ce te ajuta..dar asta conteaza cu adevarat? Sau conteaza ca s-a nascut copilasul cu bine, sanatos! Pentru ca in rezerva stai cu o persoana iar in salon am stat cu mai multe mame ..nici asta nu m-a deranjat..chiar am legat prietenii, am avut cu cine schimba experiente. Acestea fiind zise, eu, RAMONA Nica, din Brasov, va urez mamici copii sanatosi! Si indiferent cum nasteti, va fi de neuitat, memorabil…

(Ramona, Brasov)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 8 Mai, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Brasov | Dr. Tudor Iacovache | Maternitatea Brasov

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doctor Pechi Laurentiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook