Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doctor Brindusa Mitroi

Uof…greu de povestit…Am aflat ca sunt insarcinata pe 1 Aprilie 2016. A fost un soc si o bucurie imensa pentru noi. Ne doream tare mult o fetita, la ecografia de 12 saptamani ni s-a spus ca vom avea o fetita superba…pana la 15 saptamani eram in evidenta unei doamne doctor de la Spitalul Malaxa.

Prin cateva relatii am cunoscut cea mai minunata doamna doctor, Brindusa Mitroi si m-a luat dumneaei in evidenta fiind satula pana peste cap de cati bani trebuia sa bag in buzunare la asistente si medici pentru un banal ecograf la Spitalul Malaxa.

Ei bine…ajunsa la Filantropia pentru un control de rutina, am aflat ca micuta noastra Rebecca Anastasia avea sa fie Teodor Matei…da…fetita noastra este de fapt baietel…

Toate bune si frumoase pe timpul sarcinii…mi s-a spus sa am grija la ce mananc sa nu iau foarte mult in greutate (nu am ascultat si acum imi pare rau), eram fixata pe nasterea naturala…dar cu 2 zile inainte sa nasc aveam tensiunea foarte mare si m-am internat.

Pe data de 18 Noiembrie la ora 11 mi s-au rupt membranele, am mers la asistente, le-am aratat si am inceput sa plang ca imi este frica si vreau sa merg acasa, ca vin in alta zi sa nasc. M-au linistit si m-au dus in sala de nasteri. Mi-am sunat medicul si intr-o ora a fost langa mine…cu toate ca dilatatia mea era de 1…doamna doctor a stat langa mine de la ora 1 pana la ora 16 cand am hotarat impreuna cu ea sa facem cezariana. Nu a plecat o secunda de langa mine…a stat si m-a pupat pe frunte si m-a mangaiat in timp ce eu treceam prin chinul vietii mele.

Hotararea de a face cezariana a venit dupa ce tensiunea mea urcase la 17 cu 14 iar ritmul cardiac al lui bebe scadea. Recuperarea a fost rapida…mici dureri in prima zi, spital curat…asistente si moase spagare (sotului meu i s-au cerut bani pentru a isi vedea copilul), acum dupa 5 luni abia daca se mai vede cicatricea operatiei. Recomand cu drag doamna doctor Brindusa Mitroi!

(Alexandra, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 30 Aprilie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Brandusa Mitroi | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doctor Brindusa Mitroi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook