Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, cu doamna doctor Ana Maria Bitica

Am avut o sarcina cu probleme. In urma morfologiei din trimestrul II am aflat ca am placenta praevia centrala. Din acel moment, medicul meu doctor Ana Maria Bitica de la Spitalul Giulesti mi-a recomandat repaus la pat.

La 35 de saptamani, intr-o noapte, am avut sangerare puternica. M-am speriat teribil. Am sunat medicul si m-a indrumat la spital. Am ramas internata pana la 38 de saptamani, cand, in urma unei sangerari care nu se mai oprea am fost dusa in sala de operatie.

In acea dimineata de Duminica, a venit pe lume, fara alte probleme, puiul meu, un bebelus frumos si sanatos de 2950 grame si 50 cm. Din fericire pentru noi, atat bebe cat si eu am fost bine, iar dupa 2 zile am mers acasa.

Am avut parte de un medic tanar, foarte bun. Doamna doctor Ana Maria Bitica a raspuns de fiecare data cand am apelat-o, m-a vizitat in fiecare zi de spitalizare, iar in ziua in care am nascut a ajuns foarte repede la spital.

Conditiile din spital sunt bune, atat medicul curant cat si asistentele au fost foarte dragute. Recomand cu drag spitalul Giulesti si pe doctor Ana Maria Bitica, un medic care ne-a facut viata mai frumoasa.

(Anca, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 22 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Ana Maria Bitica | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Medicover din Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook