Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Giulesti, cu doamna doctor Andreea Veliscu

Am nascut prin cezariana la Maternitatea Giulesti cu doamna doctor Andreea Veliscu, dupa foarte multe luni de tratament in care nu stiam de ce nu pot ramane insarcinata.

Doamna doctor Veliscu este un medic foarte devotat meseriei si impreuna cu rabdare am reusit sa gasim cauza „infertilitatii”. Dupa lungi cautari si analize am aflat ca nu aveam ovulatie. Dupa ce am aflat care era problema am primit tratamentul prescris de doamna doctor Andreea Veliscu pentru stimularea ovulatiei si la 8 luni de la tratament am ramas insarcinata.

Pe parcursul sarcinii am mers frecvent la control si am facut analizele care trebuiesc facute de orice graviduta, la dansa la clinica (Columna Medical Center). Sarcina tot doamna doctor Andreea Veliscu mi-a urmarit-o pana la 39 de saptamani si 4 zile cand am nascut prin cezariana o fetita perfect sanatoasa care a avut scor Apgar 9.

Am ramas impresionata de faptul ca doamna doctor nu a primit absolut nimic, „nicio atentie” desi eram pregatita. Maternitatea Giulesti o recomand din toata inima deoarece m-am simtit in siguranta, de la doamnele asistente care sunt foarte atente pana la medicii devotati meseriei pe care si-au ales-o si pe care o practica exemplar.

Recomand Maternitatea Giulesti si recomand din suflet doctor Andreea Veliscu!

(Gabriela, Giurgiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 8 Martie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andreea Veliscu | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Spitalului de Stat Daisy Hill Hospital, din orasul Newry

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook