Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polisano din Sibiu, cu doamn doctor Raluca Deutch

Ma numesc Oana, sunt din Sibiu si va voi povesti cea mai mare minune ce poate exista in viata unei femei…nasterea copilului mult asteptat. Impreuna cu sotul am decis ca vrem sa ne marim familia si ne-am pus pe treaba :).

In 1 iunie 2014 am aflat vestea cea mare…am primit cel mai frumos cadou de ziua copilului…vestea ca vom fi parinti. De atunci totul s-a schimbat…in foarte bine. Aveam alte preocupari, gasirea unui doctor bun, informarea despre nastere, numele bebelusului.

Am fost monitorizata toata sarcina de doamna doctor Deutch Raluca de la Maternitatea Polisano, Sibiu. Am fost atrasa de calmul ei si de felul cum imi explica totul in cel mai detaliat mod. Am decis sa nasc la Maternitatea Polisano deoarece am vrut ca eu si bebelusul meu sa fim pe cele mai bune maini.

Pe tot parcursul sarcinii am optat pentru o nastere naturala, asta in caz ca va fi totul ok pentru bebe. Si iata ca a venit momentul mult asteptat…28 ianuarie 2015. Ora 7.30 dimineata m-am prezentat la maternitate cu contractii din 5 in 5 minute.

Emotii, lacrimi, nerabdare, ingrijorare desi nu aveam motive,dar in acele momente traiesti toate starile posibile. In urma monitorizarii de catre echipa de la Polisano s-a decis sa nasc cu cezariana, zis si facut. A fost o operatie usoara, rapida iar medicii si asistentele au fost wow…chiar m-am simtit in siguranta.

La ora 12.00 a venit nazdravanul meu pe lume…David-Valer. Un voinic de 3.940 grame si 55 de cm. Un pui de om care este bucatica din mine. Este o minune care te schimba si care te face sa simti ca ai un rost pe acest pamant.

Nasterea prin cezariana a fost ok, recuperarea a fost una mai lenta dar sigura. Nu regret o clipa ca am nascut prin cezariana, a fost decizia luata de un cadru medical exceptional in care am avut si pe viitor o sa am incredere totala.

Multumesc doamnei doctor Raluca Deutch, echipei de la Polisano si lui Dumnezeu pentru minunea care a aparut in viata noastra. Acum avem 1 an si 2 luni, alaptat la cerere in continuare, crestem frumos dar repede. Asta este povestea noastra. Va multumim frumos!

(Oana, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 22 Martie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Polisano | Dr. Raluca Deutch | Sibiu

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Filantropia Craiova, cu medic Petre Paitici

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook