Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Semper Sanitas Sancrai din Covasna, cu doamna doctor Solonari Loreta

Experienta mea vis a vis de nastere a fost una placuta. Am nascut anul acesta in luna mai pentru a doua oara cu doamna doctor Solonari Loreta, la clinica privata Semper Sanitas din Covasna. Nasterea a fost prin cezariana, iar recuperarea a fost foarte rapida, in mare masura si datorita sprijinului primit din partea personalului.

Totul s-a desfasurat ca la carte. Am fost chemata la clinica la ora 8 dimineata, mi s-a facut internarea (asistenta a completat toate formularele necesare), apoi la scurt timp a inceput pregatirea propriu-zisa pentru operatie.

La ora 10 am intrat in sala de operatie, unde totul a decurs foarte repede si bine. Dupa operatie am stat in sala de reanimare impreuna cu fetita mea pana la ora 23. Apoi, cu un pic de ajutor am mers pe propriile picioare pana in salon. Salonul este prevazut cu un singur pat, televizor, baie proprie. Pe tot parcursul sederii am avut-o pe cea mica alaturi de mine in salon, iar la cel mai mic scancet aparea o asistenta sa se asigure ca totul este in ordine.

Am avut parte, atat eu cat si cea mica, de o ingrijire deosebita din partea asistentelor si deasemenea am primit sfaturi utile pentru perioada urmatoare. In cadrul acestei clinici se pune mare accent pe hranirea nou nascutului natural, la san, iar acest lucru se face in mod consecvent, cu asistarea permanenta a personalului specializat.

In paralel se ofera bebelusului si supliment de lapte praf, cel putin pentru primele mese. In privinta alimentatie mamei sunt foarte atenti, in sensul ca alimentele solide sunt introduse treptat, progresiv de la o zi la alta. Se incepe cu mic dejun, foarte lejer, de exemplu un iaurt, apoi la primul pranz, pentru inceput doar un singur fel, urmand ca apoi sa fie servite doua feluri plus cina. Mancarea este buna, calda, clinica colaborand cu o firma de catering din zona.

Un alt aspect pozitiv este linistea din zona. Eu m-am simtit ca intr-un concediu de odihna, de relaxare. Clinica beneficiaza de o curte mica interioara, cu multa verdeata, unde poti iesi si asculta pasarelele.

Recomand cu mare drag atat clinica Semper Sanitas, cat si pe d-na doctor Solonari Loreta.

(Oana, Covasna)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Covasna | Dr. Loreta Solonari | Sancrai | Spitalul Semper Sanitas

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Bacau cu doctor Dinu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook