Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Arcadia Iasi, cu doamna doctor Cacicovschi Cristina

Povestea noastra incepe pe 02.04.2014 la ora 7:15 am ajuns la maternitate, am fost dusa in rezerva si m-am pregatit pentru operatie. Am fost monitorizata la burtica si bebe a inceput sa dea semne, aveam contractii din ce in ce mai dese.

La ora 9 am fost dusa in sala de operatie, la 9:25 s-a nascut minunea mea: Luca Flavian. Sentimentele nu se pot descrie in cuvinte, emotii mari si plansete de bucurie. Am stat la terapie intensiva 3 ore apoi am fost dusa in rezerva alaturi de sotul meu si de bebe.

Pe durata spitalizarii totul a fost bine, personalul excelent, conditii de 5 stele, doamna doctor cu care am nascut a venit la mine in prima zi de 3 ori sau chiar mai mult si in zilele urmatoare de 2 ori.

Nu am dus lipsa de nimic, durerile au fost suportabile, probabil si atentia asistentelor si a intregului personal au dus la o recuperare mai rapida si la o placere de a sta in spital. Nota 10 din toate punctele de vedere, va recomand sa nasteti la Arcadia, merita toti banii si nu numai.

(Larisa, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 26 Mai, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Arad | Dr. Cristina Cacicovschi | Maternitatea Arcadia

Articole Similare

Nastere naturala cu domnul doctor Mihalcea Dan, de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook