Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Spitalului Judetean Constanta cu medicii Costin Niculescu si Zisu Mihai

Vineri mai toata ziua l-am simtit foarte putin pe bebe si am decis sa merg la spital sa vedem ce zice, ne-a facut control si fisa internare deoarece eram la termen. Pe moment am refuzat internarea deoarece am zis sa merg acasa sa imi iau lucrurile, dupa vreo ora m-a adus sotul din nou si m-a internat.

Mi-au facut analize, test non stres, ecografia se face sambata dimineata. Ma pune din nou la test non stres si tot nu a iesit bine, imi cumpar vitamine si imi pune o perfuzie intre timp. Doctorul zice sa mananc si ciocolata, se termina perfuzia e ora 11 imi face iar test non stres si iar iese rau.

Ma duce la ecografie si imi zice ca lichid am foarte foarte putin, placenta grad 3 imbatranita, etc. Cheama asistenta si ii spune sa ma duca in sala de nastere, intre timp cat imi strangeam lucrurile din salon vine doctorul (nota 10) si imi zice ca in maxim o ora ma baga in operatie,  mi-au dat lacrimile normal eram..uhh , imi sun sotul, il anunt, el primeste super ok vestea, tot ce e mai bun pentru bebe.

Plec spre sala, acolo langa mine era o fata cu perfuzie pentru dilatatie, woow cum facea saraca, a venit s-o controleze o moasa foarte aiurea, ce a mai chinuit-o.. intre timp eu completam hartii, semnam, mi-a luat din nou sange si gata in sala. Acolo doctorii se pregateau, mi-a pus o perfuzie, a venit anestezista, mi-a facut anestezie, m-au intins repede, mi-a montat sonda urinara si a inceput totul.

Era in jur de ora 13 si la 13.25 a inceput bebe sa tipe pe melodia lui Celine Dion din Titanic, mi-a spus ca e baietel, binenteles erau siroaie de lacrimi la ochiii mei, l-au facut frumos si apoi mi l-a aratat, moment unic.

Doctorii au continuat operatiunea si cred ca pe la 14 eram gata, sotul ma astepta, era pe hol, m-au dus la terapie, pe la 17 mi l-a adus putin pe bebe, l-am pupacit oleaca. Mi-au pus perfuzie si a urmat toata noaptea cu calmante, simteam foarte putin contractii, Duminica m-a dus in salon cu bebe, este cuminte, papacios.

(Ana-Maria, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 3 Septembrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Constanta | Dr. Andrei Nicolae Zisu | Dr. Costin Niculescu | Spitalul Clinic de Urgenta Constanta

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Giurgiu, cu doctor Stamate

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook