Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Spitalului Odobescu din Timisoara, cu doctor Bacila Mihai

Ma numesc Cristina. Am nascut la Spitalul Municipal Odobescu din Timisoara, cu doctorul ginecolog Bacila Mihai, un doctor serios si capabil sa fie alaturi de tine! Am avut probleme medicale la debutul sarcinii si a gasit solutii bune pentru a ne salva bebele.

In data de 14 martie 2014, incepand cu ora 14:00 a inceput sa dea semne ca vrea sa paraseasca pantecul meu si sa intre intr-o noua forma in viata mea, a noastra. Era asteptat, era mult dorit …. numai ca desi timp de 9 luni am mers periodic la medic, ecograful s-a inselat si bebele meu avea 2,470 kg si 46,5 cm, nu 3,200 kg.

Era primul copil, eram singura acasa cand au inceput sa curga primii picuri de lichid. Mi-am sunat ginecologul si spre naivitatea mea credeam ca se mai poate face ceva sa amanam nasterea. Erau 36 spre 37 de saptamani. Micutul meu nu mai voia sa amane intalnirea cu parintii lui.

Timp de 9 luni a fost cea mai prezenta fiinta din viata mea, am facut totul impreuna: am mers la lucru, am ascultat muzica, am dansat, ne-am bucurat clipa de clipa de faptul ca suntem impreuna. Dupa controlul de la ginecolog, la care am mers pe jos, singura, pe la ora 15:00, am aflat ca bebele meu avea dubla circulara si ca mai exista si alte mici probleme, motiv pentru care voi naste prin operatie cezariana.

Doctorul vazand ca sunt singura m-a incurajat si a tratat totul cu mult optimism. La ora 18:00 am intrat in operatie, totul a decurs normal, cu dorinta de am vedea fiul nu am dat prea mare atentie la acest moment. Asteptam, imi doream sa fie totul bine si sa incep o noua etapa din viata mea!

Am fost curajoasa, nu mi-am panicat sotul, dupa vizita la ginecolog am sunat la 112 si am chemat ambulanta. Sotul a aflat ca se naste bebele nostru pe la ora 16:00 cand iesea de la lucru, a avut timp sa ajunga linistit la maternitate.

Am nascut, mi-am cunoscut copilul, m-am bucurat de atingerea lui si el de a mea. A fost mic ca si greutate dar a fost sanatos. Am nascut intr-un spital de stat, cu un medic – un bun profesionist dar care dupa operatie ne-a anuntat ca trebuie sa plece 2 zile din tara. In aceste zile am fost cam singura ca si personal medical, erau asistentele si infirmierele, unele dragute, altele deja plictisite de meserie … dar sufletul meu nou nascut mi-a dat putere sa nu solicit calmante pentru durere, visam sa-mi alaptaz bebele, lucru pe care inca il fac.

Per ansamblu am fost multumita de personalul medical, avem un copil sanatos si eu eram bine! Este povestea fericita a mea, imi place sa vorbesc desprea ea, inca traiesc acele momente in care mi-am cunoscut bebelusul mult asteptat si iubit! Va sarut si sper sa va placa povestea mea!

(Cristina, Timisoara)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 16 Noiembrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Bacila | Maternitatea Odobescu | Timisoara

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Nr.1 Craiova, cu doamna doctor Cazacu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook