Nastere prin operatie cezariana, la SCJU Sibiu, in timpul pandemiei

Am nascut in 16 iunie, la SCJU Sibiu, o fetita de 2960 grame, dupa o lunga si grea asteptare. Am pierdut o sarcina, un baietel la 37 saptamani si 6 zile, in iunie 2018, in urma dezlipiri placentei, deci fetita a fost un copil mult dorit si asteptat.

A fost o sarcina grea, stresanta, cu multe controale pentru o monitorizare atenta. In plus, de la 33 saptamani au aparut dureri si contractii asa ca am fost internata pana la 38 saptamani, imi mai dadea drumul pe weekend si reveneam iar Lunea. A fost greu, aveam impresia ca nu mai trece timpul, mai ales ca nu puteam primi vizite.

Sotul venea aproape zilnic cu mancare, caci in spital era foarte rea si obiecte de necesitate pe care le lasa jos la portar si ni le aducea el in salon. Noroc cu whatsapp ca vorbeam si ne vedeam. Din punctul asta de vedere la nastere au trecut repede 5 zile de internare.

Am nascut prin cezariana la 37 saptamani si 6 zile. Weekend-ul mi l-am petrecut acasa si m-am internat Luni dimineata. Testul pentru Covid mi l-au facut Vinerea. Luni analize de sange si ultima ecografie.

Operatia a decurs normal, doar ca am purtat masca. Mi-au aratat fetita imediat dupa ce au scos-o si mi-au facut poze cu ea. Dupa cateva ore mi-au adus la terapie, am tinut-o in brate si am pus-o la san.

Imediat dupe ce m-au mutat in salon mi-au adus-o. Serviciile medicale au fost la fel, doar ca toti medicii/asistente/infirmiere purtau masca. Si noi trebuia sa purtam la orice contact cu personalul medical.

Deci cel mai mare dezavantaj a fost ca nu puteam primi vizite, dar cateva zile trec repede. Important e sa vina bebeii bine. Doamne ajuta tuturor mamicilor!

(Alina, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 12 Octombrie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Rudolf, din Stiftung Viena

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook