Nastere prin operatie cezariana la Spitalul CF2 din Bucuresti cu doamna doctor Budu

Am nascut in 10.07.2017 un baietel de 3220 grame si 50 cm la spitalul CF2, cu doamna doctor Budu. Doamna doctor mi-a monitorizat sarcina de la inceput, cu dansa am facut si morfologiile.

Ce pot spune despre doamna Budu? Un doctor extraordinar, am contactat-o la fiecare nelamurire sau problema si am primit ajutor totdeauna. Am ales sa nasc prin cezariana deoarece, pe langa frica ingrozitoare de nastere naturala, am si miopie, care in perioada sarcinii a avansat, dioptriile au crescut considerabil.

Asadar, la sfatul medicului oftalmolog am ramas la cezariana. In ziua in care am fost programata, aveam mii de emotii, frica, nerabdare. Totul a decurs extraordinar de bine, anestezia (de care mi-a fost cel mai frica) a fost o intepatura de tantar, iar operatia, nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat.

Sentimentul pe care l-am simtit cand l-am vazut pe bebe prima data, nu cred ca poate fi exprimat in cuvinte. Zilele post operatorii au fost super, intregul personal s-a purtat impecabil cu mine, asistentele venind mereu sa verifice cum ma simt.

Saloanele sunt de doua persoane, iar din a doua zi, dupa ce am inceput sa ma misc fara probleme l-am avut si pe bebe in salon.

Neonatologul a fost de nota 10, a venit zilnic in salon si mi-a raspuns tuturor intrebarilor. Ne-au aratat cum sa le facem baita, cum sa procedam cu buricul.

A treia zi dupa operatie am fost externati. Recuperarea a fost rapida, m-am ocupat singura de bebe, iar lactatia s-a instalat inca din spital, asa ca bebe este alaptat exclusiv. Recomand cu incredere spitalul CF2, conditiile sunt super, curatenie, personal extraordinar.

(Mihaela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 19 Iulie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Antoneta Budu | Spitalul Clinic CF2 Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala in apa, Maternitatea Isis Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook