Nastere prin operatie cezariana, la Spitalul Elias din Bucuresti, cu doamna doctor Andreea Boiangiu

Numele meu este Raluca si am nascut in Octombrie 2018 un baietel minunat, cu ajutorul doamnei doctor Andreea Boiangiu la spitalul Elias din Bucuresti. Pot spune ca am fost foarte norocoasa pe perioada sarcinii, nu am avut stari urate de greata, voma sau altceva.

Doamna doctor este minunata, este un om bland, bun, destept, care iubeste ceea ce face. Oricand aveam o nelamurire dansa ne linistea imediat, raspundea la mesaje si la telefon. Pai, sa va povestesc putin despre „ziua cea mare”.

Am plecat dimineata devreme de acasa, m-am intalnit cu doamna doctor, a urmat pregatirea pentru operatie. Doamna doctor a incercat sa-mi provoace nastrerea naturala, dar nu am avut contractii deloc si atunci am apelat la cezariana, la sfatul dansei.

Aveam deja 40 de saptamani si 4 zile. Buun…am ajuns in sala de operatii, unde am fost intampinata de asistente dragute care m-au pregatit, mi s-a facut anestezie, iar tensiunea mea ajunsese la 18, neavand probleme pana atunci, dar emotiile si- au spus cuvantul.Asteptam, asteptam si apoi am auzit un plans de bebelus. Plangea asa de tare, iar doamna doctor mi l-a asezat cu fruntea pe buzele mele.

L-am pupat si i-am spus „buna, mami”, iar el atunci s-a oprit din plans si ala a fost momentul in care eu m-am emotionat si am inceput sa plang.

Au urmat zile de stres pentru mine, bebe facuse icter si eram foarte ingrijorata, dar bebe a fost pus la lampa si ingrijit foarte bine.

A 2-a zi a fost cea mai grea, din cauza durerilor. Parca nici un calmant nu mai avea efect si era foarte greu sa ajung la bebe sa-l alaptez, insa in a 4-a zi am plecat acasa si-mi revenisem foarte bine. Am nascut acolo si daca as alege din nou, as alege aceeasi echipa de profesionisti.

(Raluca, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 10 Februarie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andreea Boiangiu | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul CF II din Bucuresti cu doamna doctor Raluca Suba

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook