Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Clinic CF2 din Bucuresti, in timpul pandemiei

Vreau sa va impartasesc si eu povestioara mea, nastere prin cezariana la Spitalul Clinic CF2. De cand am aflat ca vom avea un bebe mi-am dorit sa nasc natural, cu toate temerile din lume, insa bebe a avut alt plan. La ultimele 2 ecografii, medicul mi-a spus ca nu prea sunt sanse sa iasa singurel, caci nu e coborat, deci alegem: inducere sau cezariana.

La ultimul control, pe 10.03.2021, cand termenul era implinit, am stabilit impreuna cu medicul sa optam pentru cezariana, asa ca Vineri la ora 9.00 eram asteptata la spital.

Vineri, 12.03.2021, ora 11.25 a venit pe lume baietelul, prin operatie cezariana, 3400 grame si 49,5 cm. Inca de la internare, tot personalul a fost de nota 10+, incepand de la infirmiere pana la doctori.

Dupa operatie, am fost dusa intr-o rezerva cu 2 paturi, unde mai era o mamica ce nascuse cu cateva ore inaintea mea. Amandoua am fost tratate exact asa cum trebuie tratata o proaspata mamica, cu grija si mult calm. Asistentele veneau mereu sa ne intrebe de calmante, bebelusii ne-au fost adusi pentru a-i pune la san, ii lasau o ora dupa care ii luau.

Sambata am reusit sa ne ridicam amandoua, fiind ajutate de catre 2 doamne carora nu le-am retinut numele, insa le voi multumi in mintea mea toata viata.
Bebelusii au fost adusi si lasati la noi Sambata in jurul pranzului, am fost invatate cum sa alaptam corect, si am fost incurajate sa ii punem tot mai mult la san pentru a stimula lactatia.

Vreau sa precizez ca niciuna dintre persoanele care au avut grija de noi nu au “cersit” atentii, isi faceau treaba si o faceau cu mare drag.

Recomand acest spital!

(Mihaela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 22 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Spitalul Clinic CF2 Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala, la Maternitatea de stat Botosani

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook