Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Cuza Voda din Iasi

In data de 21 Noiembrie 2014, cam pe la ora 22:30 am stins televizorul si m-am pus sa dorm…Nu a durat mult si deodata am simtit cum ceva curgea si practic ma scapam pe mine (mi se rupsese apa) :)). Dupa cateva secunde bune am realizat ce se intampla.

Il trezesc pe prietenul meu. El saracul panicat ma tot intreba: „Te doare ceva? Ce sa fac”?…Nu ma durea absolut nimic, singura problema era ca ori de cate ori m-as fi schimbat era in zadar (eram fleasca)…in fine…Am chemat ambulanta.

Am mers o bucata buna pe jos inaintea salvarii, fiind iarna nu putea ajunge acasa. Am ajuns pe picioarele mele undeva in centru, uda pana la piele, intr-un final a ajuns si salvarea.

M-au luat, m-au consultat si am pornit spre spital. Spre Cuza Voda. Am ajuns la spital, mi s-a facut un Calciu, apoi am fost trimisa in salon…aveam niste contractii mici, insa nu erau indeajuns pentru a naste.

Am fost internata. A doua zi am fost anuntata ca trebuie sa merg in sala de operatii. Eram foarte speriata fiind primul copil. M-au dus in sala de operatie, am inceput sa plang, de frica!

Mi s-a facut anestezie locala, in foarte scurt timp nu-mi mai simteam picioarele. Eram in aceeasi stare de panica, asistentele ma incurajau si ma intrebau ce sex are bebe, eu stiam de la ultima ecografie ca este baietel.

La scurt timp am auzit un planset si deodata am inceput si eu sa plang si mai tare, la care doctorita mi-a zis „mama ai o fetita „!!!

Mi-a adus-o aproape de fata mea la care ea simtindu-ma s-a oprit din plans. Aveam niste emotii enorme, plageam si radeam in acelasi timp. De bucurie bineinteles.

Apoi au luat-o si de aici s-a rupt filmul. M-am trezit la reanimare. Toata lumea vorbea despre cutremur. Fusese cutremur. Dupa cateva ore m-am dus in salon. Fetita mea dormea. Mi-era teama sa o iau in brate.

O nascusem de 3300 grame. Nu am mai avut rabdare sa se trezeasca, am luat-o in brate si nu am mai lasat-o jos. I-am pus numele Miruna-Nicoleta.

Mi-a schimbat viata muuuult in bine. Sincer nu stiu cum o cheama pe doamna doctor. Nu pot decat sa-i multumesc pe aceasta cale. Asta a fost povestea mea.

(Deea, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 15 Octombrie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Cuza Voda Iasi, cu doamna doctor Irina Ciupilan

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook