Nastere prin operatie cezariana la Spitalul de Obstretica si Ginecologie „Cuza Voda” din Iasi, cu doamna doctor Grigore Mihaela

Am nascut pe data de 19 mai 2013, la ora 8.50. Aveam mari emotii. Am asteptat cu nerabdare acea zi in care voi face cunostinta cu puiul meu. M-am internat cu o zi inainte in spital. Perioada sarcinii a decurs bine, nu am avut mari probleme.

Eram programata pentru cezariana la ora 8.30, am coborat bineinteles in reanimare pentru pregatire apoi am intrat in sala de operatie, nu-mi mai simteam picioarele, imi era un pic frica.

A urmat anestezia generala, apoi nu am mai stiut nimic. M-am trezit in reanimare, eram zapacita, nu stiam ce-i cu mine, imi era foarte sete, ma durea burtica, doream sa ma ridic, dar eram foarte moale si nu reuseam.

Dupa cateva minute a parut sotul meu, care era foarte emotionat, i se citea bucurie pe chipul luminos insotit de asistenta. Era cu fetita in brate, nu stiam ce sa fac, aveam mari emotii, nu pot sa ma exprim in cuvinte.

Am luat fetita in brate, i-am dat un pupic pe nasucul ei carn si dragalas. Cam pe la ora 13 am reusit sa ma dau jos din pat, eram galbena la fata, dar voiam sa imi revin repede sa pot merge la fetita, in salon. Eram bucuroasa, nu-mi venea sa cred, eram tare mandra pentru ca devenisem mamica. Sederea in spital a fost super! Mai putin ca nu am dormit mai deloc.

Vreau sa spun ca personalul de la nasteri s-a purtat impecabil, nu mi-a vorbit nimeni urat, asa cum mai auzisem ca se poate intampla. Doctorita mea, doamna doctor Grigore Mihaela a fost de nota 20, un medic exceptional care stie sa asculte si sa isi faca meseria asa cum trebuie, exact ca la carte pot afirma, plina de recunostinta.

Asta a fost povestea nasterii fetitei mele (la 37 de saptamani, 2.750 kg), la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Cuza Voda” din Iasi, cu doamna doctor Grigore pe care o recomand cu caldura.

(Alexandrina, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 22 Martie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihaela Grigore | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul de Obstretica si Ginecologie "Cuza Voda" din Iasi, cu doamna doctor Grigore Mihaela

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook