Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Filantropia cu doamna doctor Cristina Pasare

De curand fetita noastra Anne-Marie a implinit un anisor, mai exact pe 19 Martie. Timpul a trecut asa de repede insa mi-am reamintit la fel de emotionata fiecare clipa de la nasterea fetitei. Imi amintesc ca mi-am facut bagajul pentru maternitate cu doua saptamani inainte si in fiecare zi verificam daca lipseste ceva.

Fiind primul copil fiecare moment a fost foarte intens pentru mine. Pe 17 Martie cand au inceput contractiile am plecat val vartej la Spitalul Filantropia foarte panicata, insa domnul doctor Stelian Pana m-a asigurat ca totul este ok insa ma va interna pentru a monitoriza contractiile.

Dorind sa nasc natural am luat la intrebari toate prietenele care nascusera astfel, toate forumurile, toate blogurile insa in acele momente realizam ca fiecare experienta este diferita de la femeie la femeie. Nu exista un tipar. Acesta este farmecul.
Pe 18 Martie contractiile au fost si mai dese incat la ora 14 asistenta m-a dus in sala de nasteri si a inceput „distractia”. „Distractia” a durat pana la orele 0:00 cand doctorul de garda a hotarat sa ma trimita in sala de operatii pentru cezariana deoarece apa se rupsese de ceva timp insa micuta Anne s-a razgandit si s-a intors cu spatele si nu voia sa mai iasa.

Astfel, doamna doctor rezident Cristina Pasare m-a operat si mi-a adus in brate o minune cu niste ochi mari, negri si plangacioasa. Prima saptamana „ne-am imprietenit” in spital eu si fetita.

Totul era asa de nou atat pentru mine cat si pentru ea. Am avut noroc cu doamnele asistente din spital deoarece au fost foarte dragute si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Multumesc tuturor angajatilor din Spitalul Filantropia deoarece m-au ajutat sa aduc pe lume un copil sanatos fara complicatii.

(Paula, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Cristina Pasare | Dr. Stelian Pana | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, cu domnul doctor Gheorghe Popescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook