Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Militaru Dumitra

Povestea noastra incepe in luna Octombrie 2016 cand am aflat ca sunt insarcinata…Fericire mare, emotii si fiind prima sarcina am cerut pareri la prietene despre medici ginecologi si asa am ajuns la doctor Militaru de la Filantropia.

Initial, am fost multumita de medic care desi mergeam regulat la controale si toate la privat continua sa ma intrebe cine imi supravegheaza sarcina (cu toate ca eu cotizam cu atentia de fiecare data).

Cu o saptamana inainte sa nasc am ajuns la spital cu dureri de cap si ameteala, am fost internata cu tensiune 17/10 (tensiunea nu a fost verificata de medic niciodata in timpul sarcinii). Cand a intrat doctor Militaru de garda ma anunta ca nu mai pot naste natural deoarece am tensiune si ma programeaza la cezariana. Merg acasa sa ma pregatesc urmand sa revin Vineri pentru cezariana (cand era ea de garda).

Vineri, pregatita cu bagajul ajung la spital si doctor Militaru ma intreaba de ce am venit…”Pentru cezariana asa cum am discutat”.
„Când am discutat, nu imi amintesc…In fine esti foarte foarte grasa (ma ingrasasem 22 kg in sarcina) si copilul este micut pana in 3500 grame si cred ca poti naste natural” asa ca mi-a desfacut colul la control la 9 am.

Pana la ora 4 pm ma dilatasem 4 cm si contractiile erau la minut si foarte foarte dureroase, asa ca la insistentele mele am intrat in operatie la la 9 pm. Doctora m-a avertizat sa dau atentii la toata lumea ca „asa se face puisor” devenisem usor din „grasa” in „puisor”.

Am intrat la 9 pm in operatie si am nascut fara mari probleme o minunatie de ingeras de 4100 grame si 53 cm (nu asa micuta cum anticipase doctor Militaru) si chiar la spusele ei: „Nu puteai sa nasti natural mami!”.

In concluzie, doctor Militaru este doar pe spaga si un om dur si fara pic de mila si compasiune, infirmierele de la postoperator doar dupa atentie se ocupau de tine.

Plusuri:spitalul este foarte curat si rezervele sunt ireprosabile.

Asta a fost povestea noastra si speram ca la urmatorul bebe sa nu mai trecem prin asta deoarece cu siguranta nu mai apelam la serviciile acestui medic!

(Liliana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 4 Octombrie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Dumitra Militaru | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook