Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Municipal Bucuresti, cu domnul doctor Nenciu Catalin

Sarcina mea a inceput cu peripetii! Initial a fost baietel, apoi fetita si in ultima faza, la ecografia Doppler baietel! Am avut o sarcina usoara, fara pofte sau alte mofturi! Am prins zilele toride de vara, insa a fost totul suportabil!

Saptamana 37, era 5.07.2017, o zi calduroasa din vara! M-am trezit de dimineata cu mici dureri sub burta. Mi-am contactat medicul, domnul Nenciu Catalin, de la Medicover, un medic extraordinar, si i-am comunicat despre aceasta durere. Dumnealui mi-a spus ca daca se accentueaza sa merg la camera de garda a Spitalului Municipal Bucuresti, unde am si programat sa nasc, impreuna cu medicul meu!

Durerilor erau suportabile, ca niste dureri de ciclu! Mama a fost cea care a insistat, iar in cele din urma, seara cand sotul meu a ajuns acasa, undeva la orele 17:00 am mers direct la spital! Un medic de garda m-a monitorizat, mi-a spus sa-mi aduc bagajul, apoi mi-a sunat medicul, eu nasteam si habar nu aveam!

Zis si facut, a ajuns si medicul meu, durerile erau tot mai puternice! Am nascut, la orele 23:03, prin cezariana, un baietel de 3,450 kg si 53 cm! Mi s-a spus ca am avut lichid verde, insa nimic grav! Mi-au adus copilul, l-am pupat, dupa care a urmat procedura de inchidere a abdomenului! Impecabil! O echipa de profesionisti!

Problema a aparut cu alaptarea, nimeni nu te invata, nimeni nu te indruma si prin urmare nu am alaptat! Am fost foarte speriata, copilul nici nu voia sa vada sanul:(!

La orele 8:00 dimineata, am fost mutata din blocul operator in salon, unde deja m-am ridicat si nu a fost deloc greu! M-am refacut complet, a 2-a zi dupa operatie! Am 8 luni de cand am nascut, iar operatia nu se mai vede absolut deloc!

Multumesc domnului doctor Nenciu Catalin si echipei de la Spitalul Municipal SUUB pentru profesionalismul de care au dat dovada!

(Miruna, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 3 Martie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Catalin Nenciu | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Spitalului de Stat Daisy Hill Hospital, din orasul Newry

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook