Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias din Bucuresti, cu domnul doctor Pop-Began Ciprian

Numele meu este Pisica Cosmina Andreea sunt o fericita mamica a unei fetite minunate. Maria Alexandra a venit pe lume pe data de 15.08.2014 la spitalul Elias din Bucuresti, prin operatie de cezariana deoarece nu as fi putut naste natural din cauza colului.

Medicul care m-a monitorizat si asistat la nastere este un om exceptional, domnul doctor Pop-Began Ciprian. Mi-a dat curaj si tot timpul a vorbit cu mine. Mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji. Tot personalul de la maternitate a fost de admirat, moasa asistand la nastere fara nicio obligatie si chiar tinandu-ma de mana.

Au fost doi anestezisti care au monitorizat si au avut grija tot timpul sa fie bine, fiindca datorita emotiilor imi scadea tensiunea…In clipa in care am auzit primul scancet al fetitei a fost ceva de vis iar chipul ei alb curat, cu obrajii rosii si buzele ‘senzuale’ aceasta a fost expresia doctorului :)) m-au facut sa plang de fericire.

Eu am fost foarte multumita de absolut toti medicii asistenti …as merge cu acelasi medic si pe viitor. Despre medicul neonatolog am cuvinte de lauda, doamna doctor Popa care a avut grija tot timpul de micuta mea.

Fetita a facut icter si a fost nevoie sa fie bagata la ultraviolete. Eu avand RH negativ iar fetita RH pozitiv l-a trimis pe tatic pentru a face analize fetitei pentru a evita probleme pe viitor. Mie mi s-a facut o injectie cu RH pozitiv daca voi mai deveni mamica sa nu intampin probleme.

Singura problema a fost patul cam incomod insa am trecut peste …si faptul ca am fost mutata din salon abia a doua zi intr-o rezerva. Medicii isi fac munca cu drag si asistentele sunt atente si sociabile. Multumesc!

(Cosmina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 14 Iunie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Aurora Popa | Dr. Ciprian Pop Began | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Maternitatea din Bacau, cu doamna doctor Zoican Gabriela Ioana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook