Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Polizu, cu domnul doctor Branescu Nicusor

Am nascut in Spitalul Polizu, am avut intentia de a naste pe cale naturala insa nu am avut dilatatie. Asteptand in camera de travaliu si auzind chinurile prin care au trecut alte mamici, ma rugam la Dumnezeu sa nu ma mai dilat deloc si sa am nevoie de cezariana.

Am fost foarte socata de ce auzeam! Mi s-a rupt apa la orele 22 (17.08.2015), la ora 23 eram deja in sala de travaliu urmand ca la orele 17 (18.08.2015) sa fiu bagata in sala de operatie!

Am zis ca a pus Dumnezeu mana pe mine cand a venit asistenta sa ma pregateasca pentru operatie, asa mult m-am bucurat!

Asistentele s-au purtat foarte ok in camera de travaliu insa dupa operatie parca a inceput calvarul! Nu aveam dureri deloc insa supararile mele au inceput odata cu alaptarea. Nimeni nu te ajuta cu nimic, ceream ajutorul asistentelor si sincer va spun din 6-7 asistente care tot se schimbau doar 2 erau super ok.

Ma invatau fara sa le cer ajutor, ma sfatuiau! Tin sa precizez ca baietelul a fost cel mai mare din ziua aceea (4100 grame) si foarte cuminte!

Cand ceream ajutorul si vedeam ca nici nu se uita la tine (chiar si dandu-le bani) ma apuca plansul, norocul meu a fost ca mai tot timpul a fost sora ma langa mine si ma sustinea ca altfel cred ca intram in depresie!

Experienta din spital a fost foarte urata din punctul meu de vedere! Nu as fi nascut acolo daca doctorul meu nu apartinea de acel spital! Am nascut cu domnul doctor Branescu Nicusor! Un doctor extraordinar, se poarta exemplar cu pacientele.

Dar acum vazand ce frumusete de baiat am, va spun sincer ca am uitat prin ce am trecut!

(Georgiana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 30 Ianuarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Nicusor Branescu | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Bucur, cu medic rezident

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook