Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu domnul doctor Branescu Nicusor

Povestea mea incepe pe 27 Ianuarie 2014, intr-o zi in care a nins cat pentru tot anul. Dupa o plimbare scurta afara am intrat in casa si am simtit nevoia sa merg la baie, acolo am observat ca mi s-au rupt membranele (de fapt erau doar fisurate, aveam sa aflu mai tarziu) dar nu urma de dureri, contractii sau pierderea dopului, aveam 37 de saptamani si 2 zile.

L-am sunat pe domnul doctor Branescu, a zis sa vin la camera de garda. Sotul abia a deszapezit parcarea ca sa putem iesim, ningea in continuare foarte tare. Am ajuns la camera de garda, mie imi tot curgea apa, a venit domnul doctor, a constatat, m-a trimis la sala de nastere, insa eu nu aveam deloc dilatatie.

Doamnele de acolo foarte dragute, nici nu mi se uda cearceaful ca mi-l si schimbau. Si fara sa le dau ceva. Doctorul a plecat acasa ca eu mai aveam de stat, din sala de nastere am fost transferata la cea de pre travaliu.

Sotul si matusa au plecat si ei, aveam perfuzie, spre noapte au inceput incet, incet durerile dar suportabile.

La miezul noptii l-am chemat pe sot ca nasc, asa am crezut eu, ca aveam ceva dureri, dar abia aveam dilatatie 2 (facusem si cursurile Lamaze). A venit saracul, ce sa faca… Si a stat pe hol toata noaptea.

Abia spre dimineata a inceput distractia. La 6 dimineata domnul doctor a venit ca avea o nastere, m-a controlat si pe mine, ma dilatam incet, au venit si moasele, una dintre ele era asistenta dansului, m-am luminat cand am vazut fata cunoscuta, foarte atenta cu mine desi nu primise inca nimic, i-am dat insa 100 lei ca sa fiu eu impacata.

Intr-un final am nascut, dureri suportabile, domnul doctor si moasele au fost foarte exemplari, mereu mi-au vorbit calm si foarte incurajator.

In fiecare dimineata domnul doctor venea sa ma vada si imi facea dansul toaleta de dimineata, asistentele care spalau copii foarte dragute si nu primeau nimic, salonul curat, lenjerii schimbate in fiecare zi, personal amabil, ma indrumau cum sa alaptez ca inca nu aveam lapte.

Nu am stat in rezerva, nu a fost nevoie sa cotizez mult, foarte curat si personal calificat si mereu dispus sa ajute.

Nasterea naturala a fost cu dubla circulara, fetita a avut 3920 grame si 53 cm.

Domnul doctror o persoana minunata, atenta cu pacientele dansului, urmeaza sa nasc a doua fetita cu dansul. Sper ca si a doua nastere sa fie la fel de placuta ca prima!

(Nesrin, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 14 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Nicusor Branescu | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala fara epidurala la Spitalul Ilfov din Bucuresti, cu doamna doctor Costeschi Nicoleta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook