Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti, cu doamna doctor Pruna Nicoleta

Povestea mea este asa: in urma cu 3 anisori am ramas insarcinata dar din pacate am pierdut sarcina. Mergand printr-o recomandare la Spitalul Universitar din Bucuresti, doamna doctor Pruna Nicoleta m-a examinat si mi-a dat o serie de analize, dandu-si seama ca am trombofilie (probleme cu coagularea sangelui).

Acum 2 ani si jumatate am ramas insarcinata din nou, am luat legatura cu doamna doctor Pruna Nicoleta si mi-a recomandat injectabile Clexane toata sarcina si asa mi-am dus sarcina pana la capat.

Am o fetita pe nume Amalia Elena, ea a aparut in viata noastra. Suntem fericiti, ii datoram multe multumiri doamnei doctor care m-a sprijinit si m-a ajutat sa trec printr-o cezariana cu frica dar in momentul in care fericirea mea a aparut in fata mea nimic nu a mai contat totul a decurs extraordinar de bine in sala de operatie.

Doamnele asistente au fost de nota 20 le multumesc si cele trei zile petrecute in spital alaturi de fetita mea tot personalul s-a purtat si si-a facut treaba foarte bine.

Acum am o domnisorica frumoasa, blonda si cu ochi albastri. Daca ar fi sa mai dau nastere unui copil tot la Universitar voi merge. Aceasta a fost povestea mea.

(Alina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 12 Iunie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Nicoleta Pruna | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook