Nastere prin operatie cezariana Spitalul Elena Beldiman din Barlad, sarcina urmarita de doctor Smuc Razvan

Da…in sfarsit venise ziua cand trebuia sa nasc, ziua cea mare, aveam planuit sa nasc pe cale naturala cu doctorul care imi urmarise sarcina de la inceput.

Am fost internata la spital cu contractii suportabile, am facut un ecograf pe la ora 9 dimineata si doctorul a spus ca am o mica fisura la membrane si ca e pe vine…boon!! Am mers in salon, pe la ora 12 m-au luat contractiile mai tare si am eliminat dopul, la scurt timp s-a rupt si apa.

Au venit asistentele, m-au luat pe jos, in timp ce apa imi curgea…am coborat 2 etaje fiindca lifturile erau ocupate si unul defect, pentru a merge la sala de travaliu. Acolo am trait un cosmar, aveam contractii care nu se mai opreau, dureri mari, credeam ca nu mai scap, asistentele nici nu ma bagau in seama, tipam cat puteam de tare…o asistenta manca salata Beof in fata mea si se uita iar doua stateau la barfa.

La un moment dat a venit doctorul meu, Smuc Razvan si mi-a zis ca el nu poate sa ramana in spital fiindca trebuie sa stea cu copiii lui acasa, am stat cu acele dureri pana la ora 4.

La ora 4 a venit un alt doctor, i-am dat bani…cam 300 de lei, mi-a facut un control si a zis ca n-am dilatatii deloc, m-au bagat la operatie de urgenta…am nascut o fetita de 4050 grame.

(Stefania, Barlad)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 12 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Barlad | Dr. Razvan Smuc | Spitalul Judetean de Urgenta Barlad

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Sibiu, cu doamna doctor Conacioni Ilonco

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook