Nastere naturala la Spitalul Elias din Bucuresti, sarcina urmarita de domnul doctor Octavian Rotaru

Am nascut la Spitalul Elias, care pentru mine este cel mai josnic spital. Am nascut acum trei luni, nastere naturala. Contractiile au inceput la 6 dimineata, la ora 8 mi-am sunat doctorul Octavian Rotaru, care-mi monitorizase toata sarcina si mi-a spus ca nu poate sa vina din cauza ca are treaba cu niste studenti…

Mi-a dat numarul de telefon al colegei lui, sa o sun cand ajung la spital. Am ajuns la spital, am sunat-o de peste 30 de ori, suna ocupat. M-am dus la ea la cabinet, nu era acolo si asistenta mi-a spus sa o astept pe hol (contractiile erau extrem de dureroase si din 5 in 5 minute).

Intr-un final a venit, m-a monitorizat si a spus sa raman, ca o sa nasc. Am avut o moasa nota 1000, intr-un fel sau altul ea a facut totul. La orele 12 mi-au montat epidurala ca nu mai puteam, la 17:33 am nascut un baietel de 2850 grame si 49 cm.

Am nascut, m-am ridicat SINGURA de pe capra, mi-au dat perfuzia in mana si mi-au zis sa ma duc la salonul de langa sala de nasteri. M-au dus la toaleta, nu puteam sa urinez, mi-au pus sonda si am facut o infectie de toata frumusetea care mi-a trecut doar cu antibiotice nerecomandate in alaptare, deci am pierdut si laptele…

Apoi m-au dus in salon, mi-au spus ca peste o ora vin sa-mi scoata cateterul de epidurala. Eram singura in salon, nu mai nascuse nimeni natural. M-a apucat un rau de nu mai puteam sa ma misc sau sa vorbesc, perfuzia mi s-a terminat la ora 22.

Nu a venit absolut nimeni la mine sa-mi scoata branula, sa vada cum ma simt… la ora 2 m-am dus cu chiu cu vai sa le rog sa-mi scoata branula pentru ca aveam mana cat o portocala, si eventual sa scoata si epidurala…nu mi-a aratat nimeni cum sa-i fac baie lui bebe plus multe alte chestii.

O asistenta s-a rastit la mine ca de ce nu mi-am adus vata si tifon… am mers cu iodul pe picioare pana la salon si le-am cerut unor fete vata ca inca nu ajunsese sotul la spital sa-mi aduca.. mi-au spus sa-mi cumpar Ergomed, sa iau 2 pe zi. Am luat prima fiola, am zis ca mor… niste dureri de spate ingrozitoare, stare de frig si totodata cald si frisoane…am chemat asistentele, mi-au pus termometru, au zis ca nu am temperatura si sa bag un supozitor cu Diclofenac…

Dupa 2 saptamani dupa ce am plecat din spital aveam niste dureri groaznice la epiziotomie, l-am sunat pe doctor Marti si mi-a zis sa vin Luni ??…m-am dus si mi-a taiat firele cu lama din cauza ca se intarisera ca niste sarme…groaznic totul, de la A la Z.

Cat voi trai o sa spun ce am patit in acest spital. Nu sfatuiesc pe nimeni sa nasca la Elias, eu una am ramas cu niste traume…

(B., Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 20 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Octavian Rotaru | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Dimitriu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook