Sarcina pierduta si operatie cu doctor Ludosan, Maternitatea din Alba Iulia

Sunt din Alba Iulia si ma mir cand vad lauda adusa lui LUDOSAN, un materialist fara masura. In urma cu multi ani am fost operata de sotia lui de fosta madam Ludosan care din graba de a numara cat mai repede banii primiti pe operatie a uitat un tampon inauntru si a inchis taietura.

Sa mentionez ca operatia a fost facuta datorita faptului ca fiind insarcinata am avut proasta inspiratie sa merg la un consult la ea si mi-a dat o injectie. Injectie care mi-a omorat sarcina desi noi familia ne doream acel copil.

In urma administratii injectiei fatul a murit dar nu a fost eliminat motiv pentru care a trebuit sa ma opereze.

Nu a vrut sa recunoasca nimic REFERITOR LA TAMPON desi toata operatia e pe caseta, si eu am avut de suferit enorm dar asta e, am avut zile si am scapat asa ca mai putin cu laudele la LUDOSENII daca nu platiti nici nu va baga in seama.

Asa ca tu care ai nascut cu LUDOSAN de ce nu zici mai bine cat a costat operatia ca sa vada si altii cat de nesatui de imbogatire sunt!

(Ioana, Alba Iulia)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 7 Noiembrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Alba Iulia | Dr. Emilia Ludosan | Dr. Mircea Ludosan | Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea din Turnu Magurele

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook