Am nascut la Gine 1 – Cluj Napoca pe cale naturala

M-am trezit pe la 4 dimineata. Bebe era agitat. Mi-am mangaiat burtica pentru a-l linisti, dar nu am reusit. Am baut lapte pentru ca am crezut ca ii e foame sau sete, dar agitatia nu a disparut. M-am tot fastacit in bucatarie nestiind ce sa fac. M-am hotarat sa ma culc, dar bebe era mult prea agitat.

Mi-am trezit sotul si i-am spus „cred ca vine bebe”. La scurta vreme mi s-a rupt apa.

Eram bucuroasa si emotionata in acelasi timp, mi-era si un pic teama ce-i drept. In masina inca nu ne puteam decide ce nume sa ii punem. Eram atat de fericiti ca zambeam ca prostii.Pana la spital ne-am decis si asupra numelui. Trebuia doar sa vina pe lume. Asteptam cu nerabdare sa-l vad si sa-l strang in brate.

Contractiile nu mai pareau ca vin. Si intr-un final a sosit. Mic si galagios, ud si fin. Cea mai fina piele din lume. Cum putea sa aiba pielea atat de fina? Mi l-au pus pe piept si s-a facut liniste dintr-o data. Acele cateva clipe au fost magice. Mi-am zis „Suntem legati unul de altul pentru totdeauna. Mama si fiu.” ( Izabella, Cluj-Napoca)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca | Cluj-Napoca

Articole Similare

Am nascut natural la cabana in munti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook