Nastere naturala la Maternitatea Stanca din Cluj Napoca, cu doamna doctor Renata Nicula

Cea mai placuta nastere a mea a fost in 2000, la Stanca, cu primul meu copil. Am fost deja pregatita de spital, impachetata cu hainutele copilului si ale mele, cosuletul curat si pregatit, la 38 de saptamani.

M-am trezit dimineata si am luat micul dejun cu sotul, dupa care el a plecat iar eu am readormit. M-am trezit, si in timpul dusului am observat pierderea dopului! Am anuntat sotul, care a anuntat ambulanta, si au sosit aproape impreuna.

Medicul meu era in concediu, dar a venit la spital sa ma ajute la nastere! Ajunsa la spital, eram deja dilatata. Mi-a luat 1/2 ora sa-l nasc pe primul meu nascut!

Medicul a stat la picioarele mele, si mi-a aratat cum sa respir. Am ascultat-o, ca sa scap cat de repede. Am avut dureri tot mai mari, la final chiar am urlat ca un animal, dar el s-a nascut repede, fara taieturi!

E drept ca am sangerat dupa nastere, si m-a curatat o rezidenta mai tarziu, de garda, pentru ca medicul meu s-a intors acasa, avand si ea un copil de cateva luni.

Dupa aceea, totul a mers struna: alaptatul, intimitatea cu fiul meu si am ajuns dupa 3 zile acasa cu el. A fost cea mai simpla, usoara si frumoasa nastere dintre cele trei nasteri ale mele!

(Szalma, Cluj Napoca)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 7 Noiembrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Cluj-Napoca | Dr. Renata Nicula | Maternitatea Dominic Stanca

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Spitalului Sanador, cu domnul doctor Chadi Muheidli

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook