Am nascut natural un baiat si o fata la Spitalul Elena Doamna din Iasi

Sunt mama a doi copii, un baiat si o fata. Pe ambii i-am nascut natural. Medicul mi-a spus ca nu e cazul de cezariana. Dupa ce iti vezi copilul si il strangi in brate, uiti de travaliul prin care ai trecut. Am nascut la spitalul Elena Doamna din Iasi.

O neliniste te cuprinde inainte de nastere, mai ales la primul copil, caci nu stii cum va fi nasterea si alta neliniste apare dupa nastere, caci nu stii cum te vei descurca cu un copil, daca vei sti ce sa faci.

Dar, pana la urma te descurci, cu sau fara ajutor. Chiar si numai privindu-ti copilul, parca ti se incarca bateriile, parca uiti de griji si necazuri. Nu poate fi nimic mai frumos, decat sa auzi copilul cum iti spune: „mama”, sa vezi cum creste si sa te bucuri de el. Va doresc sa aveti copii si sa fie sanatosi. ( Ecaterina, sat Tomesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Iasi | Maternitatea Elena Doamna Iasi

Articole Similare

Am nascut natural un baiat si o fata la Spitalul Elena Doamna din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook