Am nascut natural 2 baieti, la Spitalul principal din Medias, cu dr. Truta Mircea

Ma bucur ca am gasit un site pe care noi mamicile ne putem povesti experientele nasterii, deoarece sunt multe mamici, viitoare mamici, care cu siguranta sunt interesate de aceste articole.

Eu sunt o mamica de 2 baieti. Diferenta dintre cei doi baieti ai mei este de 1an.

Primul a venit programat, al doilea ne-a luat prin suprindere, ca sa zic asa. Primul baiat Stefan, a venit dupa luni si luni de incercari. Si ca sa nu patiti ca mine, va recomand ca inainte sa ramaneti gravida sa folositi teste de ovulatie, caci acestea va arata cu exactitate ziua cand aveti ovulatie maxima si cand puteti ramane sigur gravida.

Eu am descoperit cam tarziu ca exista asemenea teste de ovulatie. Am nascut normal, pe cale naturala, baietasul era cam mic amarat, insa l-am iubit si l-am ingrijit cum nu se poate mai bine. Am nascut la Spitalul Principal din Medias, cu domnul doctor Truta Mircea.

Apoi dupa nici un an, a aparut al doilea, care era mai solid si nazdravan, energic. Tot pe cale naturala. Iar acum ne bucuram ca sunt doi. Caci nu sunt singuri, se au unul pe celalalt.

Se joaca impreuna, cresc impreuna. Si ca un sfat viitoarelor mamici: sa aveti cel putin doi copilasi, caci conteaza foarte mult ca atunci cand noi nu mai suntem, sa aiba si ei pe cineva.

V-am pupat cu drag!

(Juliana, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Mircea Truta | Medias | Spitalul Municipal Medias

Articole Similare

Am nascut natural 2 baieti, la Spitalul principal din Medias, cu dr. Truta Mircea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook