Nastere naturala cu moasa, la Spitalul George Trifon din orasul Nasaud, judetul Bistrita Nasaud

In noaptea de 26 august 2018 la 3.30 m-am trezit cu o simpla durere pe sub burta, in urmatoarele ore mi s-a rupt apa si durerea a incetat, aveam 38 de saptamani.

Am sunat o prietena si am plecat la spital, drumul a durat 40 de minute, erau contractii dar nu foarte mari, nu eram speriata fiind a treia nastere stiam ce ma asteapta.

Ajunsa la urgenta m-am suit direct in sala de nasteri, aveam impresia ca am nevoie la baie dar moasa nu m-a lasat si m-a suit pe masa pentru consult.

Imediat mi-a spus: „Vine copilul, pentru asta aveai impresia ca vrei la baie”. Si in urmatoarea contractie a si iesit capul. A avut cordonul invartit pe langa gat.

I l-a desfacut si am scapat, nu a durat nici 5 minute. A venit si medicul dar totul era bine am nascut doar cu moasa. O fetita de 3300 grame si de 53 cm. Dumnezeu mi-a ajutat, eu incurajez nasterea naturala, toate trei nasterile au fost naturale.

(Adi, Nasaud)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 28 Mai, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Nasaud | Spitalul Orasenesc Nasaud

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Municipal Caracal din Judetul Olt, cu doamna doctor Vladu Carmen

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook