Nastere naturala la Maternitatea Brasov cu domnul doctor Vulcan

Am nascut in Maternitatea Brasov cu domnul doctor Vulcan…Nasterea a decurs diferit fata de prima data deoarece la prima nastere a durat 10 ore travaliul iar acum a durat doar 4 ore.

Sa va povestesc…pe 21 Decembrie 2016 la ora doua dupa-masa au inceput contractiile…nu erau de intensitate mare dar erau foarte dese…in jurul orei 4 au inceput sa se intensifice contractiile care au durat in jur de 2 ore … Dar au fost doua ore foarte foarte foarte dureroase, nici macar nu aveam timp sa respir…contractiile erau din 2 in 2 minute.

Asa ca era cat pe ce sa imi pierd cunostinta, dar o asistenta mi-a pus masca cu oxigen…Cand a inceput nasterea propriu zisa m-a suit pe masa de nastere, desi nu se asteptau sa nasc asa repede deoarece la ultima verificare a dilatatiei colului uterin era doar de 7 cm pe la ora 5:50.

Dar copilul a inceput sa se impinga asa tare incat la ora sase fix printr-o singura impinsatura a iesit micul meu TUDOR ANDREI un flacau de 3,770 kg si 50 cm inaltime, a primit nota 8 deoarece s-a nascut cu dubla circulara si nu respira….

Am intrat in panica dar asistenta pediatra cu un profesionalism extraordinar i-a pus oxigen imediat si i-au desfundat caile respiratorii si a inceput sa planga imediat…Emotiile au fost puternice de grija, bucurie, toate in acelasi timp.

Dar totul a fost bine datorita personalului cu experienta si a domului doctor Vulcan. Am fost foarte multumita de toata atentia care mi s-a acordat…si de conditiile din maternitate.

Avand in vedere costurile internarii, toate au fost acoperit de asigurare. Nici o asistenta nu a astept si nu a acceptat nici macar o ciocolata. Mancarea ne-a fost asigurata de o firma de catering si a fost foarte buna si consistenta.

Maternitatea detine o aparatura performanta de la ecografe la incubatoare. Igiena din maternitate este un alt plus. Eu trecand prin doua nasteri la aceeasi maternitate am fost extrem de multumita si recomand cu incredere aceasta maternitate!

(Bianca, Brasov)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 23 Ianuarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Brasov | Dr. Florin Vulcan | Maternitatea Brasov

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Braila, cu domnul doctor Tataru Iulian

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook