Nastere naturala la Maternitatea Cuza din Iasi, cu domnul doctor Popescu

Numele meu e Alina, o sa va povestesc despre cum a venit pe lume Matei, baietelul meu, in urma cu 6 ani, dupa un travaliu de 5 ore, pe cale naturala, la Maternitatea Cuza din Iasi, ajutata fiind de doctor Popescu.

Toate s-au intamplat acum 6 ani, cu o zi inainte de Sfanta Parascheva, adica pe 13 octombrie. Cu siguranta ca sfanta a avut grija ca Matei sa se nasca sanatos.

Desi ne asteptam, totusi ruperea apei ne-a luat prin surprindere. Sotul meu m-a dus de urgenta cu masina la Maternitatea Cuza, dar din neatentie am uitat din obiectele necesare la spital: papuci, prosoape…

Imi amintesc si acum cand l-am vazut prima data: era mic, usor rosu, cu mici firisoare de par pe cap. A plans imediat ce s-a nascut, nu au fost probleme majore la nastere.

Multa vreme m-am uitat la degetelele lui. Cand m-am intors acasa, la aproape o saptamana, m-am bucurat nespus. Apoi au aparut alte responsabilitati: alaptatul, schimbatul scutecelelor, pregatirea biberoanelor, supravegheatul bebelusului.

Conditiile in spital au fost multumitoare, personalul a fost cooperant. Vreau sa multumesc doamnei asistente care era de garda si m-a ajutat cu bebelusul imediat dupa nastere. Pentru proaspetele mamici am ca sfat sa mearga macar o data la ecograf in timpul sarcinii.

(Alina, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 4 Septembrie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Popescu | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean din Municipiul Targoviste cu doctor Andrei Tomescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook