Nastere naturala la Maternitatea Eva din Brasov, cu doamna doctor Musetescu Marieta

Intr-o dimineata m-am trezit prelingandu-se ceva lichid pe picior. Am sunat medicul i-am spus ce mi se intampla, mi-a spus sa ma prezint la Maternitate. Am facut un dus si m-am dus, acolo mi s-a facut TNS si nu aveam nici o contractie.

Cand ajunge domana doctor imi face un tuseu vaginal si hopa dilatatie 2 cm. Decide ca nu are rost sa ma mai duc acasa si asa am fost internata.

Am stat singura intr-un salon. Din cand in cand veneau sa ma mai duca sa vada ce dilatatie am si daca imi este bine. Ulterior am fost vazuta de alti medici in decursul zilei, doamna lasase vorba sa vina cand ajung la o anumita dilatatie.

De-abia seara a sosit momentul cand simteam apasarea pe fund, a sosit momentul nasterii. Doamna Musetescu a fost prezenta alaturi de mine si m-a sustinut pe tot parcursul nasterii naturale. Dupa nastere m-a vizitat la salon si am putut apela la dansa si ulterior cu diverse probleme cu cel mic. Mancare super buna si super conditii, preturi decente.

(Geanina, Brasov)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 August, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Brasov | Dr. Marieta Musetescu | Medlife Brasov

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook