Nastere naturala la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Alexandra Crisan

Dupa o relatie superba de 10 ani, eu si iubitul meu am hotarat sa ne casatorim! Inainte cu o luna Dumnezeu ne-a daruit cel mai frumos dar de nunta (un bebelus).

Imediat dupa nunta am fost la doamna doctor Alexandra Crisan de la Maternitatea Filantropia, medic ce a tinut sarcina sub atenta observatie! Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural si doamna doctor mi-a confirmat ca sarcina avea o evolutie normala si ca voi putea naste asa cum imi doresc!

Au urmat noua luni minunate, pline cu emotii si cu nerabdarea de a mai face cate o ecografie pentru a ne intalni cu bebelusul nostru! Toata sarcina a decurs foarte bine si fix in data probabila a nasterii s-a intamplat minunea! Pe data de 9 mai m-am trezit la 7 dimineata cu usoare contractii,la ora 10 am plecat spre Maternitatea Filantropia unde medicul meu ma astepta!

La ora 11 m-am internat, in timpul consultatiei mi s-a rupt apa iar la 12.40 dupa un travaliu destul de usor si fara epidurala a venit pe lume minunatia noastra! Am avut o nastere naturala foarte usoara si as mai repeta oricand aceasta experienta si pentru asta le sunt recunoscatoare doamnei doctor si moaselor!

In momentul in care am ramas insarcinata mi-am dorit din suflet sa nasc natural si sa-mi pot alapta cat mai mult copilul! Dumnezeu m-a ajutat sa nasc natural un copil sanatos si m-a ajutat sa-mi alaptez copilul si in ziua de astazi(2 ani si 4 luni)!

Multumesc mult personalului de la Filantropia care m-au ajutat sa nasc un copil sanatos si cu sfaturilor lor sa cresc si sa alaptez un copil minunat!

(Sorina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 5 Septembrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Alexandra Crisan | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Bega din Timisoara cu d-na doctor Luca Mariana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook