Nastere naturala la Maternitatea Mavromati Botosani, cu doamna doctor Carmen Oprisanu

Vreau sa va spun ca am nascut natural, am trait o experienta unica, de care imi amintesc cu drag. Eram la prima nastere, totul era nou. Ar fi trebuit sa nasc pe 16 Februarie 2016, dar printesica noastra a vrut sa fie prima in luna Februarie. In urma cu doua saptamani am fost la penultimul control. Pe 1 Februarie ar fi trebuit sa fie ultimul, dar surpriza: cand am ajuns la doctor, doamna Carmen Oprisanu, aveam deja dilatia aproape 3.

Asa ca nu am mai plecat 🙂 si pana seara am nascut. Vreau sa va spun ca personalul spitalului de la Maternitatea Mavromati Botosani a fost surprinzator de amabil. Nu am cuvinte sa le multumesc cat de frumos am fost tratata, fiind foarte speriata si nestiind mare lucru la prima nastere.

De doctor nici nu va spun. O doamna deesebita. „Atentia” pe care i-am dat-o a fost infima pe langa atentia pe care am primit-o. Ea era de Duminica dimineata in spital, fiind de garda, eu am intalnit-o pe la 11 ziua, Luni, cand m-a consultat si mi-a facut internarea si am primit atentie din ora in ora pana cand am nascut (8:30 seara).

Ceea ce va pot spune este ca are un limbaj frumos, te ajuta foarte mult emotional treaba asta. Imi amintesc dupa ce am nascut, a mai durat putin pana m-a cusut iar in momentul in care m-a asezat in scaun ca sa fiu dusa in salon la bebe, m-a luat ameteala, gata sa lesin, la care doctorita a glumit cu asistentele care mi-au dat cu putina apa pe fata- „Lasati-o, nu ii stricati machiajul, vedeti ce frumoasa e dupa ce abia a nascut?”.

Bebe a stat cateva zile la fototerapie, pentru ca a facut icter si acolo din fericire pentru mine si bebe am dat peste o doamna doctor pediatru foarte draguta la care mergem si astazi. Cateva asistente au fost putin „speciale” dar nu am prins decat cate o garda, asa ca nu le-am luat in seama prea mult, am inteles repede ca asteptau ceva.

Dar daca trag o concuzie, as mai repeta experienta asta 🙂 Mi-as dori ca fiecare dintre voi sa aveti parte de o asemenea experienta la nastere. Mi-as dori sa existe mai multi doctori cu mai mult suflet si sa indrageasca meseria care o au 🙂

(Luminita, Botosani)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 26 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Botosani | Dr. Carmen Oprisanu | Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Sibiu, cu doamna doctor Conacioni Ilonco

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook