Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Botosani, cu doamna doctor Oprisanu

Chiar daca a trecut ceva timp, nasterea printesei mele parca a fost ieri. Imi amintesc si acum ziua cand m-am internat la maternitate ptr cateva analize si un control mai amanuntit.

Doamna doctor ma asigurase ca bebe mai sta un pic, inca nu e momentul. Ma linistisem si eu la spusele ei. Seara a decurs normal,linistita.

La ora 22.45 asistenta de garda venise sa-mi ceara niste date iar eu i-am raspuns: Cred ca in noaptea asta nasc! Se uita foarte mirata la mine stiind ca nu e momentul. Imediat am ajuns cu ea la camera de garda iar medicul de garda m-a consultat, m-a privit, a privit-o pe asistenta si a zis: Sun-o te rog pe doctorita ei si pe urma suna la sala ca vom avea o cezariana.

Spre mirarea tuturor eram foarte calma. Cadrele medicale s-au comportat exemplar cu mine. La ora 23 am intrat in sala de operatie. Mi s-a facut anestezia, totul a decurs foarte bine. Tin si acum minte cum medicul anestezist imi stergea fruntea de transpiratie si imi soptea la ureche: Mami,stai linistita, imediat vei avea o fetita!

Au fost niste clipe minunate stiind ca asemenea oameni minunati sunt langa mine. In timpul operatiei eram foarte vorbareata, intrebam cand e gata, cat mai dureaza si am reusit chiar sa-i amuz putin. La ora 23.50 mi-au pus-o in brate pe mica mea printesa de 3130gr, Maia.

A fost un moment unic, un moment plin de iubire si fericire. In sfarsit micuta mea era acolo! Din pacate micuta mea a stat 5 zile la incubator,dar pana la urma totul a fost bine.

Ne-am recuperat amandoua destul de repede, am avut parte de ingrijiri exceptionale, de atentie,e ram controlata chiar si de 4 ori pe zi la pansamentate iar micuta mea a avut si ea parte de ingrijire profesionala cat a stat la incubator.

Chiar daca am nascut intr-un spital de stat, conditiile au fost pe placul nostru, cadrele medicale au fost minunate si profesioniste.

(Iuliana, Botosani)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 19 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Botosani | Dr. Carmen Oprisanu | Maternitatea Botosani

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doctor Pechi Laurentiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook