Nastere naturala la Maternitatea Ploiesti cu doamna Dr.Ivan Mariana

Bună ziua!

Am născut  natural, acum 1 an și 5 luni, in data de 21 02 2020 la maternitatea Ploiești, cu doamna doctor Ivan Mariana . Inițial eram pacienta la Spitalul Municipal Campina , dar din cauza unor probleme pe timpul sarcini am ajuns la Ploiesti.Asadar, eram internata la Maternitatea din Ploiesti , si  așteptam ziua de vineri 21 pentru a ajunge acasă. Insa in data de  20.02.2020,  seara la ora 20:00 mi s-au rupt membranele.

A venit doctorul de garda,  m-a controlat și m-a trimis la sala de nașteri.Acolo erau 2 moașe, care  veneau la mine și ma controlau din 30 în 30 de minute . După 2 ore de la ruperea membranelor au început contracțiile. La început suportabile, dar apoi ,  pe la ora 3 au devenit insuportabile. Moașele erau în permanentă lângă mine . La ora 4:15 am născut o fetita perfect sănătoasă.

Am stat cu ea internata o săptămână, deoarece a fost născută prematur  la 35 săptămâni. Pe secția de prematuri toate asistentele erau foarte drăguțe și te ajutau  oricând aveai nevoie. Pe viitor pentru a naște voi alege tot Maternitatea Ploiești pe care o recomand cu placere ! Niște medici și niște asistente,  foarte drăguți și drăguțe.

Miruna

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 27 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Ivan Mariana | Maternitatea Ploiesti | Ploiesti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere naturala la Maternitatea Ploiesti cu doamna doctor Dr.Ivan Mariana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook