Nastere naturala la Maternitea Ploiesti, cu doamna doctor Crucea Irina

Ma numesc Mihaela si am nascut in data de 06.09.2018. Mi-am dorit foarte mult să am o fetita si Dumnezeu asta mi-a oferit. Am nascut la Maternitea Ploiesti si am avut ca doctor pe doamna Crucea Irina (un medic excepțional de bun). Termenul meu era pe data de 13.06.2018, dar colul deja era deschis la 39 de saptamani, 2 mm.

Nu aveam nici un simptom ca si cum as naste. Doctora a decis sa imi provoace nasterea, adica sa imi rupa dansa apa. Pot sa zic ca am avut un travaliu usor care a durat doar 5 ore.

Eu sunt panicoasa de fel dar cand am ajuns in camera de travaliu am uitat de teama si plus ca moasa si asistentele s-au comportat frumos. Am nascut o fetita de 3.400 grame si 51 cm.

A decurs totul bine, doar ca m-am rupt putin jos si a trebuit sa fiu cusuta. Eu abia a doua zi m-am putut da jos din pat pentru ca am facut blocaj rebel din cauza rinichilor, asta e o problema de-a mea mai veche. Am stat 6 zile in spital pentru ca bebelina a facut icter. Este o experienta frumoasa.

(Mihaela, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 3 Iulie, 2020

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Irina Crucea | Maternitatea Ploiesti | Ploiesti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu moasele si medicul de garda

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook