Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu moasele si medicul de garda

Am nascut in Septembrie la Polizu. Sambata dimineata am fost la control. Doctorul care imi supraveghea sarcina mi-a spus ca pana Miercuri nu am nici o sansa sa nasc. Am plecat acasa dezamagita caci abia asteptam sa scap.

Seara incep contractiile, la 00:40 mi se rupe apa, la 1:30 eram la spital. Doctorul meu era plecat din Bucuresti si „mi-a facut intrarea” la un coleg. Un arogant si un zeflemist cum n-am vazut in viata mea. Eu eram la prima sarcina si puneam intrebari iar el imi raspundea in doi peri, de parca ar fi trebuit sa stiu exact ce inseamna o nastere.

M-a lasat pe mana a doua moase. Una mai in varsta, de nota 20, care spre norocul meu s-a si ocupat de mine si una mai tinerica, ce-i facea jocul doctorului respectiv.

Noroc cu moasa in varsta ca mi-a dat calmante ca in baza celei tinere puteam sa zac linistita acolo ca nici nu se uita la mine. La 2:30 l-a chemat pe doctor, iar la 2:50 am nascut.

Mare noroc pe mine…numai ca stimabilul era sa scape fata, tot moasa in varsta a prins-o. M-am facut mov la fata…am inceput sa tip la el…el la mine, ce sa mai, circ cat cuprinde. Si acum sa ma coasa, ca doar nu era sa ma lase asa, desi sunt sigura ca m-ar fi lasat fara nicio remuscare. Evident ca m-a cusut pe viu..ca doar nu era sa-mi puna Xilina sa simt mai putin.

Ajung in salon intr-un final. Stateam cu inca 2 paciente. Cald de mureai. Am incercat sa pornesc aerul conditionat…chiar si asistentele ne-au sugerat…dar pe una dintre colegele de salon o tragea curentul. Asadar daca aveti posibilitatea sa luati rezerva…nici sa nu stati in dubii…este un mare plus sa stai singura in salon.

Asistentele de la Neonatologie sunt exemplare. Am stat 3 zile si toata lumea s-a purtat impecabil fara sa astepte sa le dai nimic. Sunt pro alaptare si-ti arata pas cu pas ce ai de facut. Nota 10 pentru toate doamnele asistente.

Cat despre stimabilul doctor cu cea mai mare placere i-as fi dat numele…numai ca, din pacate nu l-am retinut.

(Ana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 14 Februarie, 2018

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu moasele si medicul de garda

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook