Nastere naturala la Maternitatea Spitalului Sanador din Bucuresti, cu doctor Bogdan Staicu

Data probabila a nasterii celei de-a doua comori din familia noastra coincidea cu ziua mea de nastere 05.07, insa n-a fost asa, bebe a mai stat o zi…

Intr-o Duminica frumoasa de Iulie, pe la orele 15:00, am mers cu sotul meu si cu niste verisori din Bucuresti, noi fiind pitesteni, la Spitalul Sanador sa-l vedem pe bebe!

Medicul care imi urmarise sarcina era in concediu, cand a fost sunat de medicul de garda se intorcea de la mare…

Am ajuns la spital, mi-au facut control, apoi internarea, am achitat contravaloarea serviciilor, m-au dus in camera, ceva de vis, conditii de 5 stele, nu se compara cu spitalele de stat!

Mi-au monitorizat contractiile, din cand in cand verificau dilatatia, pe la ora 19:00 a ajuns si medicul meu, un tip super ok, un adevarat profesionist, care mi-a schimbat parerea despre experienta nasterii… mi-au facut anestezia peridurala, m-au „cocolosit”, tot personalul s-a purtat impecabil, la ora 21:30 m-au dus in sala de nasteri, iar la ora 21:52 aparea micul print, un brunetel de 3,6 kg si 52 cm, care a luat nota 10 la nastere… a fost o experienta placuta pe care as repeta-o inca de 10 ori!

(Virginia, Pitesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 6 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Bogdan Staicu | Sanador

Articole Similare

Doua nasteri naturale

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook