Nastere naturala la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Davitoiu Bogdan

In momentul cand am ramas insarcinata am fost speriata, un bebelus are nevoie de multa atentie si ingrijire, nu credeam ca ma voi descurca cu o responsabilitate atat de mare, dar sarcina a decurs perfect, cu controale periodice la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, la domnul doctor Davitoiu Bogdan, la care de fiecare data eram din ce in ce mai emotionata.

Ii auzeam inimioara batand cu putere, am vazut-o zambind si chiar inghitand, un adevarat miracol care se dezvolta zilnic in pantecele meu si cu ajutorul meu.

In saptamana 38 de sarcina lichidul amniotic icepuse sa imi scada, stiam ca o sa nasc natural neavand nici o problema medicala care sa ma impiedice, bebelina insa se lasa asteptata, prin urmare la 39 de saptamani domnul doctor a decis ca este mai bine sa imi provoace nasterea cu injectii pentru contractii.

3 Mai o zi frumoasa, calduroasa, o zi de neuitat pentru mine. Prima injectie mi-a fost facuta la 11:45, contractiile nu au intarziat sa apara. Am nascut la 15:40 o fetita de 3170 grame, au fost dureri imposibil de uitat vreodata, insa am fost ajutata foarte mult de domnul doctor, de moasa si de o asistenta.

In momentul cand bebelina mi-a fost pusa in brate totul a parul un vis, un vis frumos si m-a facut sa simt iubire, iubire la prima vedere (pana atunci nu am crezut ca exista).

Si eu si fetita am fost bine din punct de vedere medical, am stat in spital doar 3 zile, la 2 ore dupa nastere am fost mutata pe salon si am putut sa merg la ea, iar a doua zi mi-a fost adusa in salon.

Doamna doctor Coman, neonatolog, mi-a dat toate detaliile despre fetita si mi-a explicat pas cu pas cam ce am de facut. Este o experienta ce nu poate fi uitata si care cu siguranta merita repetata.

(Anda, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 14 Februarie, 2018

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Bogdan Davitoiu | Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook