Nastere naturala la Spitalul Cantacuzino, cu doamna doctor Shanta

Ma numesc Patrulescu Carla si am o fetita minunta Natalia-Maria, care s-a grabit sa vina pe lume putin mai devreme, la 38 saptamani. Pe 10.10.2013, insarcinata fiind in 38 saptamani, am fost la doctor pentru un control de rutina. Mi s-a facut o ecografie si apoi m-a pus la NST, aveam contractii foarte mari dar pe mine nu ma durea nimic. Mi-a facut un calmant, apoi un Mialgin in ideea ca nu voi naste, dar contractiile nedureroase continuau.

L-a trimis pe sotul sa-mi ia bagajul si pana a ajuns inapoi la spital deja eram in sala de nastere. Totul a decurs bine, bebelina s-a nascut la ora 23.15, era somnoroasa datorita Mialginului, a primit Apgar 6, iar la 5 minute 8. Este un copil sanatos. Am nascut la Spitalul Cantacuzino, de care pot spune ca am fost multumita in mare parte. Saloanele erau curate, dispuneau de 2 paturi cu noptiera pentru mamici, 2 patuturi pentru bebici si 2 chiuvete. Caldura era din belsug. Am avut noroc ca aveam si baia langa salon.

Pentru doamna doctor Shanta, cu care am nascut, am numai cuvinte de lauda, a fost foarte atenta si grijulie, chiar a sunat de acasa sa intrebe asistentele cum ma simt, deoarece am nascut cu colul inchis.

In ceea ce o priveste pe doamna doctor neonatolog Dumitru, nu pot vorbi decat la superlativ. La prima vizita in salon a verificat-o pe fetita din cap pana in picioare, mi-a dat detalii de la nastere. In ziua externarii a venit si ne-a spus cum sa procedam cu copilul cand ajungem acasa, cu ce situatii ne putem confrunta si cum le putem rezolva.

La ambele vizite a stat mai bine de o ora. Singura nemultumire a fost ca nu am putut sa alaptez exclusiv. Am nascut joi noaptea, vineri la pranz am fost mutata in salon si practic prima alaptare a fost la ora 18.00, pana atunci au hranit-o cu lapte praf.

O asistenta mi-a desfundat canalele si mi-a aratat cum sa pun copilul la san ca mai aveam putin si faceam furia laptelui. Sambata dimineata mi-au adus-o in salon si de atunci am alaptat-o exclusiv. In ceea ce priveste vizitele in spital, nu erau probleme, sotul a stat sambata si duminica de dimineata pana seara cu noi. Luni am fost externate si acum suntem bine-sanatoase.

(Carla, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 12 Mai, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Shanta | Maternitatea Cantacuzino

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doctor Iancu George

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook