Nastere naturala la Spitalul din Prato – Italia

Am nascut in Italia, la spitalul din Prato. Am fost foarte nerabdatoare ca sa imi vad bebelusul, pentru ca el a fost un pic cam lenes si si-a facut aparitia la 42 de saptamani. In acea zi eram programata pentru ca sa imi provoace nasterea, dar de dimineata a inceput travaliul de la sine.

Dureri usoare suportabile, asta pana cand am ajuns la spital, timpul trecea, durerile se accentuau. Nu ma dilatam, am suferit 17 ore in care imi venea sa imi smulg parul din cap.

Imi doream sa nasc natural si asa a si fost. Cand am ajuns pe masa de nastere cu o dilatare de 5 cm doctorita mi-a rupt apa. Atunci m-am simtit usurata. Momentul expulziei a durat o ora.

Mi-au facut epiziotomie din pacate. Doctorii foarte buni in comparatie cu ai nostri (cu scuzele de rigoare). Aici nu se plateste nimic, nu e ca la noi unde iti ia si pielea de pe tine ca altfel nu se uita la tine.

Spitalul e spital e vorba de o curatenie exceptionala, o mancare de restaurant iar personalul de nota 10. Ce vrei ti se ofera. Controlul este chiar din saptamana in saptamana, ca sa iti monitorizeze cu atentie fatul si sa elimine eventualele probleme sau malformatii.

Bebele (Razvan) e bine. In ciuda timpului petrecut in burtica, a avut doar 3330 grame. A venit pe 14 decembrie 2015 la ora 23:21. Ne-am bucurat tare mult. Este frumos si cuminte si un mare mare mancacios.

Recomand mamicilor o nastere in strainatate. Am avut o nastere de la sine, la noi mi se facea cezariana de mult. Aici sunt alte conceptii si este vorba despre civilizatie si respect.

(Flavia, Prato)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 21 Martie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Italia | Spitalul Prato

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook