Nastere naturala la Spitalul Judetean Neamt

Am nascut la Maternitatea Spitalului Judetean Neamt, in orasul Piatra Neamt. Era prima oara cand mi se intampla acesta minune si teama de necunoscut ma coplesea.

Sotul m-a incurajat tot timpul,a fost langa mine si langa puiul ce avea sa se nasca.

Am nascut natural dar destul de greu fiindca eu sunt miniona si copilul a fost marisor,3,200 kg. Fetita mea draga s-a nascut pe 20 noiembrie, intr-o zi in care au cazut primii fulgi de nea, cea mai importanta si fericita zi din viata mea!

Sotul meu a dat de baut la toti cunoscutii care i-au iesit in cale si pe noi, fetele lui, ne-a rasfatat cu tot ce a fost nevoie ,nu stia ce sa ne mai aduca.

Durerile nasterii s-au sters imediat ce mi-am vazut puisorul, parca nici n-au existat vreodata! Ce era adevarat era fetita mea care, in anii care au urmat , mi-a adus numai bucurii si-mi lumineaza zilele in continuare cu existenta ei.

Nimic nu se compara in viata unui om cu aducerea pe lume a unui copilas! Te implinesti ca OM dar, ramai OM numai daca iti asumi responsabilitea cresterii lui, in cele mai bune conditii, sa ai grija sa fie sanatos, sa-l educi cum se cuvine, sa-l scoti in lume drept, cinstit, cu respect pentru munca si pentru oamenii din jur.

(Anisoara, Piatra-Neamt)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Piatra Neamt | Spitalul Judetean Neamt

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Neamt

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook