Nastere naturala la Spitalul Municipal Caracal, cu D-na Doctor Farcasanu

Am nascut natural acum aproape un an pe data de 10 februarie 2013. Mi se pare ca a trecut atat de repede timpul si nu imi vine sa cred ca am asa o comoara. Am ajuns la spital la 5 dimineata impinsa de la spate de sotul meu pt ca eu tot amanam si pina la urma aveam contractii din ce in ce mai puternice.

Am mers la spital si eram deja dilatata pe jumatate, mi s-a facut control, mi s-a luat sange si am avut de indurat niste dureri infioratoare.

La un momendat imi doream sa mor. Doctora mi-a pus o perfuzie pentru a avea contractii mai dese si mai puternice si la ora 12:35 am nascut un baietel. Am fost apoi cusuta, se simte aproape tot cand esti cusuta si credeam ca nu mai termina insa daca ar fi sa aleg intre cezariana si nasterea naturala as alege din nou nasterea naturala.

Am avut un doctor bun care m-a indrumat sa nasc natural fiind mai bine si pentru mine si pentru copil, toata durerea este trecatoare si se uita, acum ma bucur de ingerasul meu mai avem putin pina la un anisor.

(Cristina D., Caracal)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 25 Ianuarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Caracal | Dr. Elena Farcasanu | Spitalul Municipal Caracal

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Drobeta Turnu Severin, cu Dr. Neagu Aurel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook