Nastere naturala la Spitalul Municipal Caracal

Numele meu este Alexandra si am nascut la Spitalul Municipal Caracal. Am sunat la Urgente noaptea pe 16 iunie cu dureri de burta, am ajuns acolo si nu m-a mai durut nimic.

O doctora deranjata de trezirea la 4 dimineata mi-a zis ca de ce am mers, puteam astepta pana dimineata…dupa mi-a zis ca pana la 40 de saptamani mai este.

Am stat 3 zile. Baiatul meu nu vroia sa vina, am venit Miercuri acasa iar Vineri am sunat iar la Urgente si am mers la spital, am facut un ecograf si bebele meu sugea un degetel. Duminica 24 iunie, am ras atat de mult toata ziua, radeam din orice. Seara la 22:00 aveam contractii din 2 in 2 minute.

Am mers la o asistenta, a chemat doctora si aveam o dilatatie de 6 cm. Am fost dusa in sala de nastere, mi-au bagat printr-o branula Calciu si la 22:40 mi-a rupt doamna doctora apa, am nascut la 22:45 un baietel de 3555 grame si 53 cm.

Am nascut asa de repede. Durerile au fost suportabile fiind a doua nastere.

Cel mai frumos moment! Aducerea unui pui pe lume.

(Alexandra, Caracal)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 8 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Olt | Spitalul Municipal Caracal

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, cu domnul doctor Enache Traian

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook