Nastere naturala la Spitalul Municipal Vulcan din Hunedoara

Ma numesc Oana si am nascut intr-o zi friguroasa de iarna o fetita de 4 kg exact la termen. Ma asteptam sa nasc foarte greu pentru ca stiam ca este foarte mare dar a fost un miracol de la Dumnezeu sa nasc foarte usor si fara nici o durere.

Problemele au venit dupa ce am nascut pentru ca am pierdut foarte mult sange si a trebuit sa stau la pat 2 zile cu transfuzii de sange.

Ghinionul a fost ca apoi nu am putut alapta deloc, dar toate au trecut si in prezent fetita mea a crescut si acum are 11 ani.

Peste cativa ani am ramas iar insarcinata. Asteptam cu nerabdare momentul de a naste cel mai frumos baiat dar…surpriza a venit cand s-a rupt apa la 7 luni si am mers la spital.

Durerile erau de nesuportat, nu credeam sa duc pana la capat aceasta nastere dar incet, incet suportam durerile si dupa 2 zile de chin si dureri am nascut un baietel sanatos dar foarte micut de nici 2 kg.

Am stat aproape 2 luni in spital pentru a putea lua in greutate. Acum am un baietel sanatos si dolofan de 7 anisori. Am foua comori frumoase trimise de Dumnezeu.

(Oana, Hunedoara)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 13 Mai, 2018

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Hunedoara | Spitalul Municipal Vulcan

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Coltea din Bucuresti, cu doamna asistenta Dana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook