Nastere naturala la Spitalul Sfantul Pantelimon, cu domnul doctor Banacu Mihai

Buna, sa va povestesc ce nastere am avut eu. Insarcinata in 15 saptamani am inceput sa caut un doctor sa imi ia sarcina in evidenta, nefiind asigurata si nici cu sotul nu eram cununata si nu imi putea da asigurarea lui.

Bebe a venit neasteptat dar nu am vrut sa renuntam la el si am decis sa facem lucrurile cum trebuie. Ma duc la spitalul Sfantul Pantelimon, niste asistente ma indruma spre Policlinica, unde ar fi un doctor care ia persoane neasigurate.

Ajung, vorbesc cu el, ma consulta, ma cheama a doua zi la el la cabinetul lui particular pentru analize si ecografie. La analize dadeam 100 de lei si la ecografie 150 lei. Un aparat vechi care abia zareai ceva. Am zis ok, acum daca l-am gasit pe domn doctor si e ok nu il mai schimb.

L-am intrebat de morfologie, a zis ca nu e nevoie de ea ca bebe este bine, ok. Eu faceam tot ce zicea el ca na! el era doctorul, eu neavand experienta. Analizele le repetam cam de doua ori ca nu le preleva bine, deci inca 100 de lei si cu o saptamana inainte sa nasc am fost la el la ultima ecografie si mi-a zis ca bebe nu vine prea curand mai are de stat, ok.

Intr-o dimineata, m-am trezit si m-am dus la baie. Am vazut ca incepusem sa elimin dopul dupa 2 ore de contractii puternice din 5 in 5 minute si sun. Imi zice sa vin la spital ca ma asteapta, ajung la spital, il sun si nu mai raspunde. Intr-un final inchide telefonul.

Decid sa ma duc la camera de garda unde era de garda un doctor rezident Banacu Mihai, tin sa precizez ca este un super, super doctor recomand cu toata increderea, ma consulta si ma muta sus pe salon.

La o ora dupa ce mi s-a rupt apa am nascut. Tin sa specific ca am fost si sunt in continuare fff multumita de el si imi pare rau ca nu l-am gasit de la inceput, cu banii pe care i-am cheltuit cu celalalt puteam merge la privat si era alceva. Dar ma bucur ca, copilul meu este bine.

(Elena, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 22 Mai, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Mihai Banacu | Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook