Nastere naturala, urmata de nastere prin cezariana, ambele la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti

Am sa va scriu cu drag pentru ca alte viitoare mame sa fie pregatite. Ma numesc Maria si acum am 51 de ani. Cu drag imi amintesc cand am nascut primul meu copil in anul 2006 (asa a fost sa fie) si al doilea copil in 2009.

Mi-am dorit copii, doi si am doua fete minunate. Cu primul copil au fost cateva probleme, aveam peste 41 de saptamani si statea pelvian, am nascut la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti.

Era dimineata si pe scarile blocului mi s-a rupt apa si urlam de durere caci, copilul iesea cu fundul. La spital nimeni, absolut nimeni nu credea ca am peste 9 luni si atunci in 15 minute a sosit fata, cu fundul, cu Apgar 7 si asfixiere dubla.

Cele ce lucrau in acea dimineata tipau la mine zicand: „Acum ti-a venit sa nasti cand facem schimb de tura?” Mi-au pus geanta pe burta sa platesc si am platit. Fata a avut niste probleme dar le-am trecut.

Cu a doua fata tot la Spitalul Sfantul Pantelimon am nascut. Dar, fiind o invatatura cruda cu primul copil, a stat tot pelvian ca si prima, pe a doua am nascut-o la ora 00.02 prin cezariana.

Au facut cezariana cum am ajuns la spital, cu dosarul cu toate analizele si ecografiile. Asa am avut o cezariana frumoasa si acum am doua fete minunate. Dar..Dumnezeu iti da si tu trebuie sa lupti pentru copiii tai.

(Maria, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 2 Iunie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook